Sta samen sterk bij dementie: test de nieuwe web-app Inlife

Wilt u mensen om u heen betrekken bij het dagelijks leven en de zorg met elkaar regelen en beter verdelen? De nieuwe app Inlife verbindt iedereen rondom je naaste met dementie. Alzheimer Centrum Limburg en de Universiteit van Maastricht zijn op zoek naar mensen uit heel Nederland die Inlife gratis willen testen.

Via Inlife regel je samen de zorg voor je naasten met dementie. In een veilige, online omgeving kun je samen met betrokken familieleden, vrienden en buren de zorg makkelijk organiseren en blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en gebeurtenissen. Inlife is ontwikkeld door de Universiteit van Maastricht en wordt op dit moment getest door mantelzorgers van mensen met dementie. Doe mee met de test en ontdek de voordelen en het gemak van Inlife.

Hoe doet u mee met Inlife:
Iedereen die mantelzorger is voor een naaste met dementie, in Nederland woont en beschikt over een internetverbinding op pc, laptop, tablet of smartphone kan meedoen. Meld je aan op www.myinlife.nl en krijg gratis toegang tot de app en de website met allerlei mogelijkheden:
• Kringen: Nodig mensen uit je eigen omgeving uit, zo deel je gemakkelijk berichten en vragen met de juiste mensen.
• Tijdlijn: deel dagelijkse gebeurtenissen, foto’s en leuke momenten met je kring.
• Helpen: deel met elkaar waar ondersteuning nodig is en hoe je zelf kunt helpen.
• Agenda: plan samen activiteiten en geef aan wanneer je ondersteuning nodig hebt. Je omgeving kan hier direct op reageren.
• Zorgboek: dit onderdeel bevat alle relevante gegevens rond de zorg, handig wanneer je zorg wilt overdragen aan een ander.
• Kompas: hier vind je meer informatie over dementie.

Nieuwsgierig of kent u mensen die Inlife willen gebruiken?
Kijk voor meer informatie op www.myinlife.nl
Aanmelden kan via de oranje knop op de website ‘ik doe mee aan Inlife’.

Partners